Kaaaaaaaaaaaaallt...

Igår tänkte jag att jag skulle hinna med en ridtur efter jobbet innan de blev mörkt sagt och gjort.. De jag dock inte kollat var tempraturen... När jag ridit en bra bit så börja jag frysa rejält.. kändes som både tår och fingrar höll på ramla av kroppen i förfrysning och då hade jag hela vägen hem.. När jag var tillbaka var hela svala full av frost.. tror vi frös lika mycket eller nja kanske inte lika direkt.. Fick veta att de var närmare minus 20 då inte konstig man frös ihjäl..

Idag har de inte varit bättre och det ska vara sånthär väder hela helgen och kommande vecka :( Idag fick alla hästar komma in i stallet... Gud vad jag gillar min lilla ponnyhäst mer och mer... Hon är underbar...

Här kommer ett videoklipp från ihopsläppet första dagen!



Kommentarer
Linda

Ser ingen film :(??



Haha och jag sa till dig att det var -15, det var liiite kallare då ;) Du skulle ha haft en sån där overall som jag har, man håller sig faktiskt väldigt varm

2012-02-03 @ 21:59:07
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Frida

Svar: Då är det ju lite underligt. Min häst hade väldigt mycket pälsätare för två vintrar sen och hade nästan ingen päls kvar, men han klarade sig ändå, så hoppas Svala gör det med :)

2012-02-03 @ 22:06:38
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Frida

Svar: Det är som löss som äter päls istället för suger blod. Det är väldigt vanligt bland islandshästar och ser i början ut som att någon gått med sax och klippt lite här och var i pälsen. Det kan ju vara miljöbytet ändå, men att hon börjar vänja sig nu :)

2012-02-03 @ 22:22:56
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Linda

Haha men gud vilken söt film, låten var ju klockren! Kanske jag snor låtiden till en framtida film ;)

2012-02-04 @ 23:21:13
URL: http://mittangsull.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0