Långritt..

Idag blev det en långtur med stumpan red de vi kallar tuben bort till hussborg sedan tillbaka källråvägen.. Svala var svettig och nöjd när vi kom fram! En annan är så orolig och rädd om sin lilla pålle så ibland stannar jag under ritten och hoppar av och checkar att allt är okej med henne :)

Min mor och hennes sambo kom och hälsa på en sväng också och skämde bort henne med morötter och grejjer och hon är värd att skämmas bort min häst! Hon e föör underbar, älskar henne så...

Till helgen ska jag rida inöfr en instruktör åååh det ska bli så spännande.. Jag måste skriva ner allt ja undrar över på ett papper annars kommer jag glömma hälften..

När jag släppte ut svala efter ridturen rulla hon sig och myste i hagen.. Sedan gick hon till sitt lilla hörn och kollade efter de andra hästarna.. Det står nämligen ett halvblod och två små shettisar i hagen bredvid och hon är jättenyfiken på dom två små! De ser så sött ut när hon kollar efter dom och när dom kommer ska hon nosa på dem =) De kommer synas på filmen nedan när hon står i hörnet och kikar efter dem. Föressten musikvalet var inte den bästa men hade inget annat :)



Kommentarer
Bonnie

sv: Uppland:)

2012-02-14 @ 20:34:41
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
Linda

Din prupp som inte svarar mig :P Kan ju inte kontakta dig på nå annat vis typ:P

2012-02-14 @ 21:50:59
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Linda

Vad är det för instruktör du ska rida för???:O:)

2012-02-14 @ 21:51:26
URL: http://mittangsull.blogg.se/
lilian moberg

O, vilken underbar film, och för att inte tala om musiken,och texten framför allt, den stannade helt i mitt hjärta, stämmer bra på dej och din lilla Svala....Klappa henne från mej...Kram....

2012-02-15 @ 09:25:45
URL: http://lillowill.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0