Eksemhuva beställd.

Ja, nu har jag klickat hem en eksemhuva, inte direkt samma färg som resten av täcket men jaja den skyddar iaf.. Så nu är snart eksemoutfiten komplett.. ska blo probschampoo och flygspray sedan är jag nog redo för sommaren och eksemtime. Ska bli intressant och se hos mycket eksem svala får...
 När bör man börja täcka dom? Är de dags snart??



Kommentarer
Agnetha

med tanke på vad lite man hon har kvar sen förra sommaren så ser hon ut att ha ganska mycket eksem (dvs. svår klåda), men det beror ju helt och hållet på vad hon är allergisk mot och hur mycket av det hon utsätts för. (är det t.ex knotten hon reagerar på så skulle hon säkert bli skitdålig om hon bodde hos mig, vi bor alldels vid en myr).

Du ska börja täcka henne så snart du antingen ser att hon börjar klia sig eller när du ser att det börjar komma insekter, gärna lite före om möjligt. :p



SV: Jag vet faktiskt inte. Min d-ponny som jag hade när jag var tonåring var så där pigg IBLAND och då hjälpte det att rasta honom. Men en del islänningar är ju väldigt "villiga" och då får man rasta varje gång. ;-) värt att prova! :)

2012-04-09 @ 19:48:26
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/
Jossan

Jag brukade slänga på tecket väldigt tidigt. Typ så fort jag såg något litet kryp flyga i luften men det var också för att min häst inte gillade myggen. Men det kan ju bara bra att börja då ändå. Just in case ;) Jag började dock inte med huvan för än senare.

Kan tipsa om Horosol också om hon skulle börja klia mycket i man och svans :) Helt klart det bästa medlet jag använt!

2012-04-09 @ 21:22:26
URL: http://semtegensis.blogg.se/
Paulina

Jag har redan börjat men våren är kommen i Skåne :)

2012-04-12 @ 20:29:53
URL: http://fotopaulina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0