bad day

Ja idag var det inte min dag.. Känner mig så fruktansvärt less på allt.. känner av ngn slags negativ energi.. Ne fy.. Skulle behöva lite isloering från allt vad folk och intrernet heter.. Bara umgås med nära och kära! Var hos Svala förut och inte de var roligt heller.. fyllde på vatten och longera henne lite.. gick väl bra, tror jag.. Men kände mig på tok för omotiverad. Känner att jag vill ha en bättre kommunikation med henne.. Skulle vilja ha någon som är duktig på lite parelli.. Eller någon annan bra NH...

Ja de blir nog inte nå längre inlägg än såhär idag.. känner bara bläää.. snart kommer min älskade sambo hem! Skönt!


Kommentarer
Linda

Ja alltså är du villig att betala en slant och fara så finns det ju en familj ovanför bräcke som är sjukt duktig på just parelli grejen. Jag har tänkt fara dit men alla mina planer på allt har ju gått åt helvete sedan Fifas skada.



Hemsida: http://www.dalpraktiken.se/index.php



Dom är iaf sjukt duktig, filmer på Lina som är mest aktiv:



http://www.youtube.com/watch?v=LUIwmHsHf88



http://www.youtube.com/watch?v=CWHFeVL5idA



Linas blogg: http://linabrandt.blogspot.com/



2012-02-16 @ 18:23:53
URL: http://mittangsull.blogg.se/
lilian moberg

Alla har vi ju både bättre och sämre dagar, Erica.Du har ju så fina djur att tillgå, tänk på det.....Imorgon är en annan dag med andra upplevelser....Njut nu tillsammans med din Patrik och ha det så gott.... Kram...

2012-02-16 @ 19:12:42
URL: http://lillowill.blogg.se/
Nina Liljedahl

När jag har köpt hästar så har det tagit mellan sex och nio månader innan hästen är fullt ut har acklimatiserat sig i sin nya miljö och med mig. Så ge dig och Svalas relation tid, "Rom byggdes inte på en dag" vet du ;-)



Min första häst som jag hade i vuxen ålder var lite som Svala verkar vara, ganska hög integritet och lite svår att komma inpå livet. Jag var precis som du lite otålig i början och ville mycket mer än hon ville, men så småningom började hon tycka om mig och visade det på sitt eget vis, kanske inte på det viset som jag hade velat, men man kan ju inte styra en annan individ.



Så jag är övertygad om att om ett år ser du på ditt och Svalas förhållande på ett helt annat sätt.



Det där med att hon är svårfångad i hagen, fortsätt att ge henne en godbit varje gång du ska fånga henne i hagen. Då förknippar hon dig med något positivt. Men gå också gärna ut i hagen utan att du ska ta henne från flocken. Ge henne en godbit när hon kommer till dig, gosa och klappa lite och gå sedan därifrån. Då förknippar hon inte dig med att alltid bli separerad från flocken. Det tar lite tid, men det ger resultat. Jag lovar :-)

2012-02-16 @ 20:23:09
URL: http://stallskogalund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0