Gransjöbodarna

Idag fick Java använda sitt nya huvudlag och hennes snygga schabrak! Hon blev extra söt.. Sedan blev den långtur rätt upp i skogarna.. Till gransjöbodarna.. Skoterklubben här hemma! Java var med hon också.. Så de var riktigt girlpower och vi alla njöt nog av den underbara turen!

Det är skönt att Java är så lättsam att ha med sig.. Hon är inte ivägen för ridningen utan håller sig långt framför och hon kommer på 2 sek vid inkallning och kan gå fot brevid hästen! Ultimata hunden att ha med sig sånahär tillfällen.. Skönt att ha med henne också när man rider i skogen för hn har mkt vakt i sig och koll på allt.. Så jag får veta saker mkt tidigae om de är något när hon är med stumpan! Men vet inte varför hon är så tokig i att äta hästens musli! De så så roligt ut för Java slänger sig över Svalas foderhink och Svala på 500kg?? Står bara kollar och vet inte vad hon ska göra för att hon ska få äta..

Lägger ut lite bilder från turen och även två videoklipp.. Dålig kvalite (mobilkamera).. Enjoy!






















Framme vid gransjöbodarna (skoterklubben)


Vem är du?


Nöjda tjejer! :)

                  


                 


Kommentarer
lilian moberg

Vilka härliga djur du har, dom verkar att komma bra överrens....Du verkar att ha en trevlig ridtur med Java som kontrollant......Kram till dej o djuren....

2012-02-21 @ 15:55:41
URL: http://lillowill.blogg.se/
Linnea

Gud va härligt det låter Erica!! :') Är så kul när allt bara funkar, måste ju vara perfekt träning för Java!! Skönt för hästen o ha med sig en liten livvakt också! =)



Visst är det underbart att vara med häst?



KRAM

2012-02-22 @ 01:56:59
URL: http://lillfisenslantliv.blogspot.com
Nina Liljedahl

Ni ser ut att ha haft en jättefin tur! Och Svala var jättefin i sitt nya träns och schabrak.

Vad har du för sadel till Svala?

2012-02-22 @ 13:58:51
URL: http://stallskogalund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0