TjolaHOPPsan sa..

Hade tänkt träna lite dressyr idag men det blev hoppning istället.. En av de andra tjejerna skulle också rida i paddocken (känns lyxigt med paddock) så vi beslöt os för de. Bådas hästar var taggade. Jag tyckte tjejen gjorde de bra som satt kvar på sin häst som sparkade bakut/bocka efter närstan varje hopp och ibland även i hoppet :D Svala var duktig med.. Hon fick till några fina hopp och även några fina rivningar hi hi men visst kan man träna på hennes hoppteknik men nu ska inte hon bli någon hopphäst utan vi tar några skutt ibland bara för nöjes skull och då behöver de inte vara perfekt utan de är mest kravlöst och roligt.. Blev inte så jobbigt för henne iaf!

Måste dock säga att jisses vad hon har blivit duktig att gå ner på tygeln.. Nu går hon på tygeln nästan hela tiden och jag behöver bara ta lite så sänker hon huvudet direkt! Det var riktigt kul... Ska filma de kanske imorgon så får ni se! Även backningen går framåt eller ska man säga bakåt ;) Sakta med säkert blir de förbättringar!

Det blir mer bilder än text idag så enjoy..

















Kommentarer
NIna L

Vad kul att hoppa lite! Ett tips, lägg en bom på marken under den andra bommen så är det lättare för hästen att taxera rätt vid avhoppet.



vilka fina ramar du har gjort runt fotona. Vad använder du för program till det?

2012-03-21 @ 14:18:21
URL: http://stallskogalund.blogg.se/
Linda

Älskar den röda ramen, så jävla snyggt!

2012-03-23 @ 22:39:06
URL: http://mittangsull.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0