FY FAN FAN FAN FAN FAN FAN ALDRIG MER!!!

Ne, jag säger det ALDRIG MEEEEEEEEEEEEER! Jag är superglad över att min karl är jägare! Hurra!! Vilda djur som fått levt naturligt och sedan dö pang bom utan stress eller något.. Jag säger från och med nu och idag kommer jag ALDRIG köpa kött från butik spelar ingen roll om det står sverige på förpackningen jag kommer aldrig 100% lita på att djuren mått bra under slakt ändå. även i sverige transporteras dom och står i ett slakthus och bli stressade av agtt se vännerna slaktas!! FY FAN..

Jag säger bara kolla på den här filmen om ni klarar av det.. jag gjorde det men jag mådde illa, de vred i mig, tårarna kom och jag ville seriöst bara ta livet av mig själv för jag vill inte leva i en sånhär värld. Jag lovar på heder och samvete att jag skulle utan ens fundera en sekund kunna döda dom där som är i den där industrin fy fan..

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=tzrRmB40l00&feature=endscreen
 
Hädanefter kommer jag bara äta viltkött, ägg från frigående höns och köpa så lite mejeriprodukter som det går helst ha en egen ko som jag vet har de bra.. Och det kommer inte spela någon roll att de kostar några kronor mer för de gör jag för djurens skull!!


Kommentarer
svea-karin

usch det där var det vidrigaste jag sett på länge

2012-10-09 @ 15:15:18
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Linda

Men jag körde bara till storåkern :) Passerade inte ens konstnären hehe men det gick ju asbra! Hörru jag försöker få tag på dig, ring!!!!

2012-10-10 @ 15:07:12
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Nina Liljedahl

Törs inte titta, men håller med dig om att viltkött är mycket mer djurvänligt. Eller att ha sin egna ko, gris och kycklingar så man vet att de har mått bra från början till slut.

2012-10-11 @ 21:05:24
URL: http://stallskogalund.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0