Kommer inte på någon bra rubrik

Nee, bläää.. Fy idag har inte varit någon vidare dag eller jag har fått mycket gjort. har hållt på med älgkött hela dagen, styckat packat i påsar, malt. har även malt massor till hundmat!! Har även varit på brukshundklubben och tränat.

Men när det kommer till hästeriet har det varit dött har varken varit hos Svala igår eller idag.. Ne tråkigt men sant har hästintresset helt plötsligt blåst bort.. BOM PANG! Jag vet inte vad som har hänt. men ne lusten är borta.. idag har till och med tankarna om försäljningen farit i huvudet på mig. Inte för att jag ska göra det i första tagen men har inte undgått tanken..

Men ska till Svala imorgon kanske är det bara tillfälligheten, omgivningen runt omkring, att jag bott borta eller jag vet inte men så är läget.. Men tänkte försöka köra imorgon iaf. en kvälltur i mörkret :D Tycker körning är så frunktansvärt roligt!

Ja, det var allt som hänt idag.. NU får jag vila och ta det lungt första lugna stunden på dagen! Har hållt igång sedan nio imorse eller snarare fyra inatt då hunden har strulat hela natten så man fått klivit upp 3 gånger..



Kommentarer
Nina Liljedahl

Men usch vad tråkigt! Fast jag vet hur det känns, ibland vill man bara sälja alla hästar så man kan ägna sig åt något annat nån gång...
Hoppas din hästlust kommer tillbaka igen! För det är ju himla kul när man väl håller på med dem.

Sköt om dig!

2012-10-23 @ 10:21:32
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Erika

Vet hur de känns.
Jag kände idag jag ger upp jag orkar inte längre.
Åh då har jag fått ett så himla ridsug senaste tiden, men ett bak slag idag räckte för o få mitt humör o sjunka.

Men gäller o ta sig ur de o kämpa vidare.

2012-10-23 @ 14:12:26
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Linda

Ja det går inge vidare för mig heller, idag kunde jag inte ens hålla från gråten, men o andra sidan mår jag ju inte hundra heller, nu kommer gamla skiten ikapp och Fifa känner väl av, det känns iaf pissigt.

2012-10-23 @ 17:25:50
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Kerstin

Det låter som att du kanske skulle behöva göra något nytt med din häst för omväxlings skull så att du får tillbaka the horse spirit :) här är mina förslag på vad man kan göra med sin häst: longera, löslongera, tömköra, hoppa, promenera/jogga, leka(typ att han ska följa efter dig i paddocken när du går över bommar och sånt, va kreativ) eller kanske något annat annorlunda för att sätta piff på de hela! Shoppa hästgrejer och se på kurser brukar inspirera mig när jag tappar suget :) :) :)
Kram <3

2012-10-23 @ 17:34:57
URL: http://ishastarnas.blogg.se
Linda

Tack! :)

2012-10-23 @ 18:00:48
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Kerstin

Åh då förstår jag :( lite av en ond cirkel... Jag hoppas verkligen att du hittar ett trivsamt jobb och att allt ställs till rätta...

2012-10-23 @ 18:17:11
URL: http://ishastarnas.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0