Regn, snö, uppehåll..

Ja, när jag klev upp imorse regna det, sedan börja det hålt plötsligt snöa och nu  är det uppehåll och snön ligger vit på backen.. Både jag och sambon blev glada vi gillar båda två vintern och snön fast jag är lite emot kylan men de andra väger upp de.. hoppas de håller sig på minusgrader så snön få bli kvar så vi slipper slask.. :)
 
Jag har en känning att det kommer bli en vinter med mycket snö.. Vilket jag blir lite sur på då dom två senaste vintarana varit dåligt med snö. Så nu när jag bestämt mig för att sälja men kära älskade och efterlängtade skoter då blir de väl mycket snö och bra skoterföre :( OGILLA!! Fast chansen blir större att få den såld :D
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linda

Whaaaat? Smälter det inte bort? Här blir det inte en gnutta vitt på backen, det smälter bort så fort det kommer ner, nu snöar det inte längre heller.

2012-10-14 @ 12:36:18
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
svea-karin

det såg faktiskt ganska mysigt ut på dina bilder :)

2012-10-14 @ 22:57:24
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Nina Liljedahl

Usch snö redan!?! Jag väntar gärna lääänge till innan snön kommer. Det blir så jobbigt med vattnet till hästarna när det är minusgrader. Och det behövs ju ett antal vattenkar till alla våra pållar.

Är korten tagna hemma hos dig? Jag har inte fattat att du bor i hus. Det ser ut att vara på landet :)

2012-10-15 @ 12:25:47
URL: http://stallskogalund.blogg.se
lilian moberg

Jättefina vinterbilder.....

2012-10-16 @ 17:48:05
URL: http://lilowill.blogg.se
Nina Liljedahl

Sv: Härligt med hus på landet! Har ni köpt huset eller hyr ni det? Hur långt har du till Linda då? Är det meningen att du ska ha Svala där nu? Jag trodde från början att du bara skulle ha henne där över sommaren, men den är ju slut nu.

2012-10-17 @ 09:54:05
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Nina Liljedahl

Sv: Fast å andra sidan så skulle du behöva ha två hästar om du hade Svala hemma, så då skulle det i alla fall bli dyrare än om du åker bil till henne nu.
Men jag förstår att du skulle vilja ha henne hemma. Det är underbart att bara kunna gå ut till hästarna när som helst, bara för att man är sugen på att se dem och klappa dem.

2012-10-17 @ 10:21:58
URL: http://stallskogalund.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0